Trygheden er i top

Grete og Kurt Jensen

Sikkerheden er i top, og det er en af de væsentlige kvaliteter ved at bo på Teglbakken, mener Grete og Kurt Jensen, der har boet i deres lejlighed i tre år.

”Alle lejlighederne har videodørtelefoner, så man kan se, hvem man lukker ind i ejendommen. Det betyder rigtig meget. Man føler sig så sikker, når man er inden for døren,” siger Kurt Jensen.

Ægteparret, der i 35 år drev servicestationen i Banegårdsgade i Odder, har et sommerhus, og sikkerheden på Teglbakken betyder, at de trygt kan være væk fra deres lejlighed i længere tid.

Vi passer på hinanden

Videodørtelefonerne er dog ikke den eneste grund til, at beboerne på Teglbakken føler sig meget trygge ved at bo i lejlighederne i det centrale Odder.

”Vi passer godt på hinanden. Vi har en, der er langt oppe i 80’erne, og vi kigger ind til hende hver dag,” siger Grete Jensen.

Tæt på supermarkeder

I det hele taget er alderen ingen hindring for at blive boende på Teglbakken, hvor der både er taget hensyn til, at man kan komme rundt med rollator og kørestol.

”Vi har Løvbjerg og Kvickly ved siden af. Der skulle vi gerne kunne gå over, når vi bliver gamle. Her er alt, hvad vi har brug for,” siger Kurt Jensen.

Det rigtige valg

Selvom parret var glade for deres 250 kvadratmeter store hus i Odder, så har de aldrig fortrudt, at de flyttede fra deres bolig gennem næsten 40 år.

”Vi havde ikke boet her et kvarter, før Grete sagde, at hvis ejendomsmægleren ringer og spørger, om vi vil flytte tilbage i huset, så siger vi nej. Det er jo utroligt, når man kommer fra et hus, man er glad for, og flytter til en noget mindre lejlighed,” siger Kurt Jensen.