Få hjælp til at sælge dit hus

Er du boligejer og vælger at købe en af lejlighederne på Teglbakken, kan du få boligrådgivning og penge til at lave boligforbedringer, der skal gøre det lettere at sælge din nuværende bolig.

Tilbuddet indebærer gratis rådgivning ved den anerkendte indretningsarkitekt Liselotte Risell og 50.000 kroner til renovering/modernisering af det hus, du har til salg.

Liselotte Risell er ekspert i at ”shine” huse op til salg og rådgiver dig om, hvordan du gør dit hus mere attraktivt på boligmarkedet. Liselotte Risell giver gode råd om alt fra ommøblering til valg af belysning, farvevalg til væggene og forbedringer af køkken og badeværelse.

De 50.000 kroner kan du frit bruge til håndværkerregninger og materialer. Indretningsarkitekten og pengene til forbedringer af boligen bliver stillet til din rådighed, når du har skrevet under på køb af en af lejlighederne på Teglbakken. Pengene til forbedringer af boligen vil blive stillet til din rådighed 14 dage efter, at der foreligger en endelig godkendt og underskrevet købsaftale uden forbehold på køb af en af lejlighederne på Teglbakken.

Liselotte Risell

Liselotte Risell blev landskendt, da hun som indretningsarkitekt og medvært var med til at lave TV2-programmerne ”Roomservice” og ”Helt Solgt”. Det var de første danske tv-programmer om boligindretning, der for alvor trængte igennem til danske seere.

Over en million tv-seere fulgte med, når Liselotte Risell i ”Helt solgt” gav gode råd om, hvad der skulle ændres ved husene for at få dem solgt, og seerne kunne konstatere, at ændringerne førte til, at mange af husene hurtigt fik nye ejere.
Liselotte Risell var også med til at opstarte indretningsprogrammet ”Roomservice” på TV2. Hun medvirkede som designer og medvært i programmet, der ligesom ”Helt Solgt” fast havde over en million seere.

Oprindeligt er Liselotte Risell uddannet fra Danmarks Designskole. Hun skrev som en af de første herhjemme i boligmagasinet Bo Bedre om make over og styling af folks hjem med henblik på salg.

Siden karrieren på tv er Liselotte Risell fortsat med at rådgive om boligindretning, og i dag rådgiver hun blandt andet private kunder og firmaer om, hvordan de udnytter boligen bedre.